Teamleden en rechten
Bij Leden onder Instellingen zie je wie er in de organisatie zit, nodig je collega's uit en bepaal je wat ieder mag.

Iemand uitnodigen
- Klik op Iemand uitnodigen en vul het e-mailadres in.
- Je collega krijgt een e-mail, logt in of maakt een account aan en klikt op Aannemen.
- Geef je collega daarna met Rechten wijzigen de rechten die bij het werk horen.
Een uitnodiging is zeven dagen geldig. Met Opnieuw versturen begint die week opnieuw. Na Uitnodiging intrekken werkt hij niet meer.
Rechten
Zonder rechten kan iemand bellen en alles van zichzelf zien en gebruiken, maar niets van de organisatie wijzigen. Vink aan wat iemand daarnaast mag.
- Eigenaar
- Alles hieronder en alles wat er later bij komt, ook andere eigenaren aanstellen.
- Organisatie beheren
- De naam en de instellingen wijzigen.
- Mensen uitnodigen
- Uitnodigingen voor deze organisatie versturen.
- Mensen beheren
- Rechten van leden wijzigen, leden verwijderen en uitnodigingen intrekken.
- Telefonie beheren
- Toestellen, nummers, belgroepen, keuzemenu's, openingstijden en voicemail inrichten.
- Contacten beheren
- Contacten in het adresboek toevoegen en wijzigen.
- Facturatie beheren
- Facturen inzien en betalen, gebruikers en modules afnemen en de factuurgegevens wijzigen.
- Alleen een eigenaar kan iemand anders eigenaar maken.
- Je kunt je eigen rechten niet wijzigen.
- Er moet altijd minstens één eigenaar overblijven.

Iemand verwijderen
Kies Verwijderen uit organisatie in het menu van het lid. Diegene verliest meteen de toegang. Toestellen en gespreksgeschiedenis blijven bestaan. De toestellen kun je aan iemand anders toewijzen onder Toestellen.
TalkIP-support
Als je om hulp vraagt, kan iemand van TalkIP tijdelijk in je organisatie meekijken. Je ziet die persoon dan in de ledenlijst met TalkIP-support tot en een tijd. De toegang stopt na vier uur vanzelf en neemt geen plek in. Het staat ook in het activiteitenlogboek.

